Om klubben

Om SHK

Storfors Hundklubb LKK – en ung förening i tillväxt

Välkommen, kul att du hittat hit!

Antagligen har du ett hundintresse, och då har du kommit helt rätt. Hos oss är alla välkomna oavsett ambitioner, tidigare erfarenheter, ras på hund eller annat som kan skilja oss åt men som gör klubben desto mer spännande. Ju mer variation, desto större utbyte kan vi få av varandra. Så tänker vi. 🙂

Somliga i klubben gillar mest att mysa med sin hund i soffan, medan andra tränar aktivt och några tävlar. Vad du än gör med din hund så blir vi glada om du vill vara medlem hos oss, och gärna aktiv medlem. Vi är nämligen en ung klubb som hela tiden växer och är i behov av eldsjälar som utvecklar klubben. Tveka inte att kontakta någon i styrelsen eller kika förbi på våra öppna träningar om du är nyfiken eller vill hjälpa till. Även ett litet handtag är ett betydelsefullt handtag.

Om Storfors Hundklubb – lokal kennelklubb

Denna ideella och politiskt samt religiöst obundna förening, Storfors Hundklubb LKK, riktar sig till alla som har ett intresse för hundar.

Vi är en öppen förening där alla – oavsett ambitioner – är välkomna sålänge man delar intresset hund. Föreningen ska verka för att föra samman hundägarna i och runt Storfors, samt att ge de ekipage som vill chans till utveckling både tränings- och/eller tävlingsmässigt.

Vi ska sträva efter att ha högt i tak där alla har rätt till sin egna åsikt och där vi respekterar varandra oavsett om vi tränar inom samma gren eller inte , eller inte tränar alls. Vi vet ju alla att det finns lika många åsikter om hundträning som det finns hundägare – och så ska det få vara! 😉

En viktig tyngdpunkt är att alla är lika välkomna, oavsett om man är nybörjare eller erfaren, om man har renrasig hund eller blandras, om man är ung eller några år visare. Oavsett vilka ambitioner man har med sin hund. Och det tåls att upprepas: Alla raser är varmt välkomna!

2013 blev vi en lokal kennelklubb under länsklubben Värmlands Kennelklubb vilket ökade våra möjligheter ytterligare att utvecklas som förening.

Så om du bor i Storfors (Östra Värmland) eller i närheten – tveka inte att kontakta klubben för ett medlemskap!

Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du under fliken ”Kontakt”

Klubbens stadgar hittar ni under fliken ”Stadgar”

Organisations nummer: 802461-7717

Varmt välkomna till Storfors HundKlubb!