Storfors Hundklubb’s styrelse består av

Ordförande Helén Bergman  ordf@storforshundklubb.se
Vice ordförande Carola Knudsen carola@storforshundklubb.se
Sekreterare/ Johanna Kjettselberg johanna_folkrace@hotmail.com
Kassör/Ledamot Michael Backmann kassor@storforshundklubb.se
Ledamot Josefine Kjettelsberg josefin@storforshundklubb.se
Suppleant 1: Marie Arenö mari@storforshundklubb.se

Suppleant 2: Anders Axelsson anders@storforshundklubb.se

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Valberedningg.

Sammankallande: Annika Kjellberg

Chatarina Gustavsson

Mervi Fält

Mail valberedningen: valberedningen@storforshundklubb.se

******************************************************************************

Revisor: Eva Sjöström

Suppleant: Jan Ågren

ORGANISATIONSNUMMER

802461-7717

 

PRESENTATION AV STYRELSEN
 
Helen Bergman och har varit med i klubben sen den startades. Jag började som sekreterare men har sen 2016 varit ordförande. Bor strax söder om Storfors i Släbråten med min sambo och våra tre hundar, Quatsch,  kelpie, Frasse,  terrierblandning och Lizzie bcblandning. Jag tävlar i heelwork to music, freestyle, rallylydnad och nose work samt gillar att spåra. Jag är domare i Freestyle samt skrivare i rallylydnad.
Jag jobbar som arkivarie på en konsultfirma.
 
Storfors Hundklubb är en liten klubb där det ska finnas något för alla. Att jobba tillsammans ger mig energi och när våra aktiviteter uppskattas av deltagarna blir jag glad.
received_311585514051425
 
**************************************************************************
Jag heter Michael Backmann och är kassör och styrelseledamot i klubben. Jag bor i Kristinehamn med min fru och våra två portugisiska vattenhundar Rolf och Yngve.
 
20211023_143004
 
************************************************************************************************
Jag heter Carola Knudsen, bor i Kristinehamn men är uppvuxen i Storfors. Jobbar som Miljöinspektör i Karlskoga. I Kristinehamn bor jag med min sambo, dotter, bonusbarn, katten Bullen och fyra hundar. Chili är min Australian Shepherd på 10 år som jag tränar och tävlar med. Vi tränar rallylydnad, tävlingslydnad och freestyle. Samba är mitt nytillskott, en pomeranian på 9 månader som jag börjat träna grunder och stadga med. De andra två hundarna där hemma är Anya och Skunk som är hälleforsare/eurasier. Jag är Valp och allmänlydnadsinstruktör. Jag tycker det är roligt att hålla på med hundar för det ger så mycket positiv energi.
 
 314105221_835707444144287_9188542393664054915_n
 
***********************************************************************
Det är jag som är Mari (Arenö). Jag bor i Karlskoga med min sambo Anders och våra två Engelska springer spaniels Milton och Nova-Lee. Milton flyttade in som valp sommaren 2019 och fick fart på mitt intresse för hundar och hundaktiviteter. Jag har inte haft hund tidigare så det har varit en utmaning. För att öka min kunskap gick jag under 2021 en ettårig utbildning till certifierad hundtränare och coach på Forshagaakademin. Fantastiskt roligt och givande och idag känner jag mig betydligt tryggare i hundvärlden. Sommaren 2022 flyttade lilla Nova-Lee in då hon var 1,5 år. Senaste året har vi framförallt ägnat oss åt Nosework, Rallylydnad och viltspår. De flesta aktiviteter intresserar oss så det blir förhoppningsvis lite av varje framöver! 
image_6483441 (2)
 
**************************************************************************************************************
Hej mitt namn är Josefin Kjettelsberg och jag bor i Degerfors men är från Karlskoga från början. Jag gick med i Storfors hundklubb när jag hade skaffat min första hund Rassel. Vi gick en valpkurs och sedan dess har jag varit kvar o trivts jättebra med klubben. Jag har förut varit med i valberedning så detta kliv in i styrelsen ska bli jätteroligt :)
Image